I made this widget at MyFlashFetish.com.
MINTAK MAAF KEPADA ANDA YANG MENUNGGU LAMA KERANA SEGALA PRODUK DARI KEDAI KRAF FARRA ADALAH JAHITAN TANGAN DAN MEMERLUKAN MASA UNTUK MENGHABISKAN SESUATU PRODUK..

TERIMA KASIH.
to my blog craftPhotobucket

DISKAUN AKAN DIBERI HANYA KEPADA FOLLOWERS KKF SAHAJA
(HARGA PEMBELIAN MELEBIHI RM50.00)

Untuk Mendapatkan Harga Yang Lebih Murah
Cepat...Cepat Jadi Followers Blog Kedai Kraf Farra

APA ANDA PERLU BUAT SEBELUM SAYA START SETTING KAEN DAN MENJAHIT???!!!!....

v
v
v
V
V

PASTIKAN ANDA MEMBUAT
== BAYARAN DEPOSIT DAHULU SEBANYAK 30% DARI HARGA TEMPAHAN ANDA JIKA JUMLAH TEMPAHAN ANDA LEBIH DARI RM50 KEATAS,DAN JIKA TEMPAHAN ANDA DALAM PROSES ANDA PERLU BAYAR BAKI SELEBIHNYA TERMASUK POSTAGE.(DEPOSIT TIDAK AKAN DIKEMBALIKAN JIKA ANDA MEMBATALKAN TEMPAHAN)

== JIKA TEMPAHAN ANDA DARI RM1 KE RM30 ANDA PERLU MEMBUAT BAYARAN PENUH..


KERJASAMA ANDA AMAT DIHARGAI DAN DIHARAP MENUNGGU DENGAN PENUH SABAR

TERIMA KASIH

KAMI HANYA AKAN BERURUSAN DENGAN PELANGGAN YANG SANGGUP MENUNGGU TEMPAHAN DAN MEMAHAMI KEADAAN KREW KKF..KERANA KAMI INI HANYA MANUSIA BIASA YANG TAK MAMPU PUASKAN HATI SEMUA ORANG DAN MASING2 ADE KOMITMEN.KAMI AKAN SEDAYA UPAYA MEMBUAT PELANGGAN PUAS HATI DENGAN SERVIS DAN PRODUK KAMI...

ANDAI ADA SALAH DAN SILAP KAMI KETIKA BERURUSAN DENGAN ANDA, KAMI MEMOHON KEMAAFAN..

DAN KAMI INGIN MAKLUMKAN SEKALI LAGI.. TOLONG BACA DAN FAHAM SETIAP SYARAT DAN PERATURAN SERTA PROSEDUR KEDAI KRAF FARRA..

ANDA DIKEHENDAKI SABAR MENUNGGU TEMPAHAN ANDA KERANA SEGALA TEMPAHAN ADALAH JAHITAN TANGAN DAN 1 TEMPAHAN MENGAMBIL MASA 4 HARI UNTUK DISIAPKAN


Penggemar Kedai Kraf Farra

Attention!!!!!!!

Perhatian buat bakal2 pemilik bantal2 comey yang korang order...

pengeposan barang akan dibuat pada hari SELASA ataupon KHAMIS sahaja...

jika hari SELASA KKF xdapat poskan barang anda...KKF akan lakukan pada hariKHAMIS...

itupun
...

...

...

Cik Mawar poskan jika tidak keBZan..

tak pon Sis Farra akan pos bertemankan Puan Amy a.k.a Mama a.k.a tukang bawak keta, itupon kalau mama x menjaga 2 org cucunya Putri (3tahun) n Putra (4 bulan)...

kalau pada minggu itu KKF x dapat nak poskan barang korang...KKF mintak maaf cos Sis Farra x leh nak gi pos barang sorg diri...cos Sis Farra ni xreti drive..nak jalan kaki memg payah cos jauh pos Officenyer...

n hope faham yea..n walaupon lambat korang dapat barang yang korang order, barang tu akan sampai jugak ke tangan korang...antara LAMBAT tau CEPATjerk...so harap bersabar la yea...sb tu kalau da siap Sis Farra akan msg korang n bg no track dan Sis Farra akan bgth bila leh pos brg korang tapi dgn niatINSYAALLAH...Sis Farra x suke berjanji...takut janji2 nnti x tepati...n segala hal yang berlaku tu ketentuan ALLAH SWT...

Mohon Maaf

Assalammualaiku...
da lama KKF xmengupdate pic atau order2 cust...cos gmbr2 xleh diupload.skg tgh cri alternatif laen.dan buat pengetahuan semua...fanpage Kedai Kraf Farra (farralovecraft) akn ditutup dgn rasminya pada 4hb Januari 2012..segal maklum balas akan kami reply melalui emel babyhubby140308@gmail.com....

buat pengetahuan semua..KKF byk terima makian,cacian,kutukan,sumpah seranah,marah2 dan dimalukan kt seluruh Malaysia oleh customer2 kerana terlalu lama tuk pelanggan KKF terima tempahan..KKF meminta maaf sejuta maaf buat anda semua...macam2 masalah yg KKF tempuhi.masalah kesihatan yg xmenentu..komitmen pd keluarga...dan sekarang hanya Sis Farra saje yg buat dari A sampai Z memandangkan Cik Mawar ade komitmen laen..Puan Amy menjaga cucu2nye dan mak mertua(nenek)...dan rase bersalah sangat pada anda semua...dan KKF akan upload gmbr yg selama ini KKF simpan..KKF berdiam dri sb KKf nk menyiapkan order yg ada dan skg sedang menyetelkan order yg ade...mintak maaf dari KKF untuk anda semua...dan kepada yang mendoakan yg buruk2 pd KKF kami terima dgn redha...kami tahu itu semua salah kami..dan mintak maaf jika ade yg nak refund tu ade yg kami xleh refund secepat mgkin kerana masalah transport n internet poblem...MB2u kena blocked..n pada yg sedg menunggu n SANGGUP TUNGGU...kami hargai..dan kepada yg pernah kami pos tpi xdpt2 jugak kami akan refund..tpi tgu mase yg kami akn beritahu dan segalanya setel..dan selepas in kami tidak akn mengambil sebarang tempahan CUSTOM MADE...kami hanya jual ready made...itu pon kalu ade yg sudi membeli...terima kasih kepada anda semua..kami memohon jutaan maaf dari anda semua...kami sayang anda semua.tpi hanya allah sj yg dapat balas kebaikkan anda dan kesabaran anda menunggu tempahan anda...

apepon...kami ucapkan terima kasih kerana sudi tempah pada kami...dan jika anda serik untuk order(pada yg xpernah order)kami harap anda janganlah memandang hina dgn bisnes craft penggiat craft felt yg laen..diorg xbersalah dan diorg lebih bagus dari KKF...

Sekian,terima Kasih...

ADC & FN GIVEAWAY!


nak join member craftnyer giveaway...

seronok...lagi2 hadiah yg die nak bagi memg comey2 cam dua beradik niey...

nak tahu ker ape hadiahnyer???

tgk picca di bawah ni

Photobucket


da tgk kan hadiah2nyer...so nak join kenalah ikut syarat2 di bawah..

Syarat2 penyertaan :-

1. Follow blog art.design.craft
2. Follow blog Fatin Najwa
3. Like page art.design.craft
4. Buat entri yang kreatif bertajuk "ADC & FN GIVEAWAY" dan letakkan banner giveaway dalam entri anda serta link blog kami.
5. Tinggalkan link untuk entri anda pada kotak comment pada entri ini.
6. Tag 3 rakan anda untuk sama2 join giveaway ini. Sharing is caring. =)

ni kwan2 yang KKF tag

1. Rashid Wardina Aisha
2. Rosy Razali
3. Dewi Izzlin

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 24 OGOS 2011 (owner giveaway birthday!)


Pemenang2 akan diadili oleh 2 beradik ni sendiri mengikut kreativiti anda dimana entri yang paling menarik tertarik da booom akan dinobatkan sebagai pemenangnye. Eceh! Hehe. Kami mencari 5 orang pemenang ye maka jom jom jommmm masuk giveaway kami!!

notakaki : picca di edit sdri tuk kreativiti sdri...


Baby Pillow Set



ha....lama gile xupdate...dah bersawang,bersarang labah2 kt blog ni...bz gile sejak akhir2 ni cos nak siapkan pending order yg ada..kesian semua cust yg order n lom dpt brg2 yg diorder...lagi2 mesin jait rosak....setiap hari ade jerk msg masuk ke inbox HP krew KKF...memg susah nak siapkan semua dalam satu2 masa...ade yg da siap tgu lak nak kena bwk g pos...da la xreti...sedih tol...nak suh curier dtg amek.xlarat nak membayonyer...so harap2 bersabarlah yea...kalu KKF x dapat nak mengreply msg2 korang tu...harap2 faham lah yea..kekdg Sis Farra sibuk ngn anak,nk masak,nakmandi,berak...hehehehe...just gurau jerk...n kekdg kredithabes...baru top up jerk da habes....kena tgu nak top up kena kuar kedai lak cos MB2u sis farra da kena blocked sb slh no pin..hehehe..

pepon tglkan cite di atas...jom tgk set pillow yg di order oleh cust KKF...

cust fara ni mtk design about baby cos die nak bersalin dalam bulan 7 ni....lama gak nak siapkan cos order byk....huhuhuhu....

pepon tgk jerk erk

Baby set pillow ni harganya RM50.00

** 100% handmade...
Tukang design : Sis Farra
Tukang Jait : Puan Amy

p/s : tempahan masih ditutup.....

Pillow MU

Lama gile x update blog..lgsg xde masa nak update...ni jerk yg sempat update..

inilah adelah order dari customer KKF yang da berbulan...kesian cust KKF ni sb tgu lama sangat..kan ape...KKF kekdg lupe kekdg igt order2 yg ade..n Sis Farra mintak maaf banyak2 yea sb lama menunggu

ok...ni bantal dari flannel 12 x 12 inci...cust ni mtk design logo MU...

1st time buat logo MU..boleh dikatakan susah..tpi Sis wat handfree...just gunting jerk..n ni lah hasilnyer...Lawa x??

our family suggest sesiapa yg berminat nak tempah n mtk design logo2 camni..mtk cas...mana xnyer payah gile nak wat...tgk tol2 pic ni...xde lgsg yg tertinggal dalam logo MU yg real..hehehe..

puji dri sdri lak..hehehe



pepon tq to Riza Rizuana cos mengorder bantal ni...

hope suke la yea..

p/s : sori pic x terang...

Mesin Jait rosak


waaaa...sedeynyer...mesin jait mamaku tgh sakit...xtau bile leh baik..camner nak siapkan order ni...waaaaaaaa.....rase nak beli jerk baru...nak beli pon mesin jait Sis Farra ade...baru 2 tahun beli pn rosak gak..dalah mesin jait jenama Epal..mahal lak tu...rosak gak...nak tau ape rosaknyer...org jait kain akan kedepan...ni jait kain nyer g kebelakang...xtau nak repair camner....waaaa..terpaksa gune tangan..n amek masa yg agak lama tuk jait pakai tgn tuk jait tepi bantal...kena wat 2 ,3 kali jaitan...fuh..penat...

Rase ingin bersara dari dunia Craft

Assalam semua..

mesti korg terkejut dgn tajuk di atas kan..

memang..hati ni memang ade perasaan nak bersara dari dunia craft n berbisnes melalui online...cos kalu boleh nak bisnes secra off9...
nak tahu sbb aper??sbb kekdg mase menjait ni lebih banyak dari mase bersama anak dan suami....kekdg kesian sgt dgn hubby dan anak....n wat craft mengikut kehendak cust membuatkan kekdg x cukup masa...dan terdetik di hati rsenyer nak wat jerk ready made...n rase nak berhenti tuk wat bantal craft ni...tensen yang amat sangat bile idea xde dan bile otak berserabut...jgn mara yea cust semua...ni just meluahkan perasaan jerk...

dan KKF akan selesaikan semua order dari semua customer dan KKF hanya akan amek limited order dan hanya akan wat ready made jerk...

diharap semua akan memahami...

pepon terima kasih semua pelanggan KKF yang kami hormati...terima kasih di atas sokongan anda...

pepon cuci mata jap erk..tgk picca yang da lama KKF x upload...







sebelum ni KKF pernah nak bg hadiah kat followers KKF kan..hari ni barulah Sis Farra ingat..n rase nak bagi kat followers yang bertuah..xkesah lah sama ada pernah beli kat KKF ke tau sekadar singgah kat blog KKF ke tau sekadar meminati produk KKF..

Hadiahnyer..erm..rahsialah...tapi tgk keadaan free yea...heheehhe

insyaAllah sebelum Puasa...


pepon KKF sayang sangat kt semua followers,peminat produk KKF dan customer semua...

korang pembakar semangat KKF tuk terus berjaya...

thanks a lot...


Thanks


gambar ni dikirim oleh my regular customer...rase happy,terharu sgt sebab respon yg diberi amat menyeronokkan..so kepada ANONYMOUS tu jgn jeles ok..gmbr ni rasenyer dtgkap masa besday anak2 customer saya...n ni antara speech yg diberi..

thank u farrah..ank & ank buah sue suka sngt bantal 2.. cantik... msa b'day kt kg klmrin, ramai yg bertnya bli kt ne, sue kp la kt blog farrah... ramai yg memuji cantik... ibu mer2a sue pun berkenan...


dan inilah free gift yg KKF berikan sebab Sue ni xpernah terima free gift dari KKF..maklumler kelam kabut smpai terlupa nak bagi free gift..pepon thanks for ur support...

Kepada Pengomen : Anonymous...


1stly Sis nk mintak maaf andai sis terkasar bahasa kepada semua yang pernah berurusan dgn KKF..
tapi wat masa skg xde lagi sesapa mara sis dalam setiap urusan sebab sis /kami akan layan cust sis tu elok2..hati customer kena jaga..kepada Anonymous..kenapa???xperlulah nak komen macam2 kt KKF (komen terpaksa dipadam atas sebab tertentu)..tibe2 lak nak marah kan..xpelah..sis tahu itulah asam garam dalam perniagaan...kami ni bukan nak bermegah2...n kami bagi ayat yang keras camni KAMI HANYA AKAN BERURUSAN DENGAN PELANGGAN YANG SANGGUP MENUNGGU TEMPAHAN DAN MEMAHAMI KEADAAN KREW KKF nak tahu sebab aper???
..
..
sb ade sesetengah cust yang baru jerk bank in sehari da tanya bile nak pos n da buat ker??kami kena dulukan sapa byr dulu kami buat dulu...dan kepada yang urgent...so kami da terkena sb tu kami wat amaran camni...sb MENJAIT NI BUKAN SENANG LAGI2 GUNA 100% JAHITAN TANGAN YEA...so kepada Anonymous try la wat sdri...~~ayat ni x keras tau...ni lembut je ni..

yang kelakonyer anda Anonymous nak bezakan kami dgn syarikat2 besar cam MAXIS..MAXIS tu nama besar...KKF ni sekecik kuman jerk...n terlalu banyak kerenah cust kami da n kena lalui...so xperlula nak kata macam2 ngan KKF...kata2 Anonymous xmenjadi kudis lgsg bagi KKF sebab ramai lagi customer yang banyak bagi moral support n bg kata2 smgt dan mendoakan kesejahteraan kami...terima kasih ye kepada pelanggan KKF yang memahami KKF..KKF sayang sgt kat UOL...jangan jeles yea Anonymous

Kepada Anonymous sukahati andalah nak kata ape...memg customer yang buat tempahan membayar kami...tapi terlebih dahalu kami akan bgth bace syarat dan prosedur...n kenalah sanggup tgu...n bila dorg setuju terus kami acccept order dorg....dorg ade gak yang marah2 sb lmbt..tpi kenalah pandai2 jawab dan jaga hati customer...

so kpd Anonymous anda nak kata customer KKF 2 org da hlg terpulanglah...Allah yang menentukan reseki seseorang hambanya...dan gerak hati customer nak beli produk KKF pon kerana Allah...Alhamdullilah setiap hari ade jerk org order dgn KKF sebab dorg tahu pasal berbisnes ni n berminat sgt dgn produk KKF dan dorg sdri yg kekdg sedey bile tempahan ditutup..so janganlah sukahati cakap mcm2 kt KKF..

ade lagi ni nak tulis ni..buat pengetahuan Anonymous bukan KKF jerk yang bagi ayat2 keras macam tu..banyak lagi on9 shop n blog crafter laen yang bagi ayat2 keras mcm ayat yang awak kata KASAR tu sb menjait ni perlukan kesabaran dan macam2 lagi perkara n komitmen lain yang perlu kami (crafter) lakukan...so inilah caranya...kalau Anonymous rasa kami ni KASAR ..kalau singgah blog KKf untuk tgk2 produk KKF dan komen dgn kata2 yang camtu xpayahlah...

nak kata kami berlagak terpulanglah..KKF x kesah..n jika ayat post kami pd post ni yang cakap kalau mahal senang cite x payah beli bagi anda KASAR..pon terpulanglah yea..sb yang cakap mahal tu sebenarnye x tahu hargai kesenian dan xtahu kualiti sesuatu brg sb tu kami ckp camtu....n ade jugak yang kata produk KKF ni terlalu murah...so kami naekkan harga pon dsbkan harga kaen naek n brg2 laen naek dgn upah tenaga menjait lagi dan macam2 lagi..nak tanya kepada semua yang singgah di blog KKF ni..salahker seorang peniaga luahkan ape yang sepatutnyer..tu adelah luahan hati seorang peniaga supaya org laen dapat membaca ape isi hati peniaga...dan sng untuk kami berurusan..kami ni xsuke pendam2 pastu kalau ade customer ckp mahal ker cakap mcm2 kami nak marah.kami bukan mcm tu....ni lah tempatnyer..memg kami berbisnes kenalah tunjuk sikap yg baik..tapi kami ni manusia ade perasaan....so bagi kami xsalah..bukan kami jerk yang luahkan perassan camni..ramai lagi blogger yg berbisnes n crafter laen mcm kami..ke anda jeles dgn kejayaan KKF???jgn jeles yea...sb KKF bermula dari 0 dan berjaya sampai skg atas usaha sdri,restu dari suami,doa dari ibu bapa, family, sanak saudara dan kawan serta customer yang banyak bagi moral support..n kami da ramai regular customer (bukan berlagak sekadar untuk memberitahu kt Anonymous )..so jgn jeles......~~ni nada gembira dan bersyukur...

dan syukur Alhamdullilah Allah berikan kami reseki yang x putus2 hasil berkat usaha kami sdri...dan terima kasih banyak2 kepada customer yang sabar menunggu..kami tahu anda semua xsabar kan nak dapat bantal hasil tangan KKF kan..sabar yea sayang2 semua...hehehe

walau anda wahai Anonymous nak kata ape pon pada KKF kami masih boleh tersenyum..senyum xperlu kata apa2...senyum.. pernah dgr x lagu ni..so senyumlah wahai Anonymous...

so lastly...terima kasih atas kekasaran anda menegur KKF yea...ni luahan hati dari peniaga yang bernama SIS FARRA...

*** kami xhidup dek puji, x mati dek keji**

dan kepada pengomen yang bernama DIYANA YUNUS ... tq dik sb memahami sgt KKF...kami sayang sgt kat awak...kat anda2 jugak...hehehehe

pepon..mulakan sesuatu perkara dgn hati yang bersih dan tenang dan ingatlah setiap dugaan dan godaan dari luar sana adalah ujian dari Allah dan kite sbg manusia hanya mampu berdoa...

Semoga KKF terus suksess dan terus maju dimasa hadapan..

Wassalam

Tolong bagi pendapat : Mahal Ke Produk KKF??


Assalam...ni luahan hati dari tuan kedai..Sis Farra...Sis nak tanyalah...mahal ker produk2 yang KKF jual???bagi pendapat anda yang telah membeli dan melihat hasil2 produk KKF?????

tapi walaupon ade yang kata mahal..but orang yang menghargai seni dan meneliti setiap hasil kerja KKF bagi seseorang tu mahal tidak penting,yang penting kualiti sesuatu barang...Alhamdullilah...sejak KKF naekkan harga disebabkan naiknya harga kaen..xde pon cust yang merungut mahal harga produk KKF...

harga yang KKF berikan pon berdasarkan modal kaen (2 jenis kaen) + tenaga menjait (upah mama harus diberi ok) + minyak ke pos opis + kapas fiber +hiasan2 lain +gam =MANTOP (yang banyak bunyi tu cube try buat sdri..berpinar mata korg)

KKF mahukan yang terbaik buat customer KKF..sb tu kami nak berikan servis produk kami pon terbaik...~~ape yg aku merepek ni...

jait bantal2 cthnyer,,,kami bukan hanya menampal sahaja..tapi kami menjait jahitan yang bernama KIA...nak tau lebih lanjut jenis jaitan ni klik link ni..amek masa tau nak jait guna jaitan ni..baru ler nampak kemas jerk...

pepon ape pdpt korang erk tentang harga produk KKF???...


n lastly...kepada yang merasakan produk KKF ni mahal...so senang cite xpayah beli...

kami meletakkan harga sesuatu produk berdasarkan ape yang telah sis terangkan...

diharap anda berpuas hati lah dgn setiap penerangan yg sis bgth ni yea..

b thanks to my customer n kepada customer yang telah berulang kali mengorder produk KKF dan mempromote sekali produk KKF dan kepada customer yang sanggup menunggu lama tuk menerima tempahan anda..diharap bersabar yea dan diucapkan terima kasih dan mintak maaf atas kelewatan..

sayang uol... :-)

Pencil Case for Teachers day


Pencil Case 8inci x 5inci = RM12

ni wat pon last minit..hehehe...naseb baek ler pencil case jerk..hehehe

cumil x???berminat leh PM me or emel me...

YM


Assalam...

kepada sesiapa yang nak bertanyakan macam2 soalan sila add YM sis farra yek..

sis_farra@yahoo.com

nak tanyaker,nak marahker,nak komen ker,nak order ker,nak ape ker...jus kt chat kt YM jerk erk...cos telinga ni da lali da kena marah ngn customer..hehehehehe...ok...n pasni nak upload pic bantal lg..banyak x upload disebabkan xde masa..nak harapkan Cik Mawar...die lagi bz sejak akhir2 ni ...da naek pangkat keje pon bertambah ler...hehehehe

Order from Nurul Hawa


order yang berbulan2 lamanya baru siap n da sampai ke tangan customer...n owner bag ni suke sangat2...ok beg ni bersilang n ade zip dalamnyer...n harga bagi beg bersilang ni



RM30.00...
handmade 100% sebab tu amek masa nak wat...

rindunyerrrrrrr....





rindu betul la pada blog...da lama xupdate blog..n da lama gak x upload pic bantal yg banyak sgt...cos xde masa..n p1wimax baru je leh guna selepas berminggu lama x elok p1wimax...huhuhuhu

dalam p1wimax wat hal...emel n blog lak xleh bukak...nasib baek ade customer yg baik hati Auni Amin bgth yg kenapa blog KKF xleh buka..n type jerk add KKF tertera blog removed...eee...sakit hati bertambah2...sapalah yg dengki...n emel pon xleh nak bukak..memg bengang gile...

n lepas jerk cube byk kali lak...leh bukak..tu pon kena try byk kali...

n KKf nak tunjuk logo baru yg direka sendiri oleh tuan Kedai kraf Farra..Sis farra


ni baru percubaan...saje try wat time tgh sakit otak memikirkan design bantal2...so nak relaks kan otak saya try wat logo KKF ni dalam masa 15min jerk...n sis farra memg minat wat design2 cmni guna photoshop.

pepon nanti KKF akan upload pic bantal yg terbaru tuk uol tgk n cuci mata...

n thanks to my all cust yg sbar menunggu tempahan uol..

n jutaan terima kasih pada customer KKF yg beri kerjasama..kami hargai sangat2...


Attention!!!!!!!!!!!


ceh..ceh..ceh..berattention lak saya kan...
ok...KKF nak buat satu pembaharuan tentang harga produk2 KKF

bermula pada 1hb April 2011 ini segala produk KKF akan dinaikkan harga..sebabnyer..tahu2 sendiri le kan...

selain itu harga yang pihak KKF berikan sebelum ini adalah harga promotion bagi followers..

dan cas penghantaran pulak akan ditambah RM1 ataupon beberapa ringgit tuk berat produk yg anda tempah..

misalnya 18 x 18 cas postage adalah rm7lbh..

so jika anda menempah bantal bersaiz 18 x 18inci 2biji kami akan beritahu anda berapa yg patut anda bayar untuk cas bantal yg seterusnya...

xsusah kan..kalau susah gak nak faham tanya jerk krew KKF (Sis Farra n Cik Mawar)

** harga baru yang kami berikan ini adalah termasuk full design sama ada design depan sahaja atau depan belakang....harga postage lain2 yea...

diharap harga ini tidak membebankan...



Jangan salah cari blog KKF yea..



Assalam to all my customer..
KKF haap semua kalu nak search add blog KKF..taip tol2 tau
http://farralovecraftfelt.blogspot.com

bukan

http://faralovecraftfelt.blogspot.com

xtau ape motif die guna add yg sama blog KKF..

try nak post kt group crafter KKF tadi...tetinggal r 1..tgk2 ade link ni..selamat bukan jual barang craft..tapi if personal blog kenapa pelu sama dgn KKF...

n that girl star blogging awal Mac 2011..logik x korang..apesal erk that girl letak add blog nama tu..

keCONFUSEsan,kePELIKan,

jangan die kacau periuk nasik KKF suday..

jangan2 die nak followers tinggi cam KKF kot..

waallahualambissawab..

:-(

List order bulan 3


Assalam to my all customer..

hope uol sabar yea menunggu list oder dari pihak KKF..

Kami meminta maaf jika bagi anda kami lewat mengeluarkan list order

dan sekarang pihak KKF sedang menghabiskan order yang pending..

diharap anda semua bersabar

dan saya tahu ramai yang tidak sabar untuk mendapat dan melihat produk yang anda tempah dari kami...

apepon tunggu yea

dan diucapkan terima kasih sekali lagi..

assalam

:-)

Assalam


Assalammualaikum to aLL customer n sesapa yang jejak blog ini..

Tempahan bagi bulan 3 telah ditutup sehinggalah pertengahan bulan 4

memandangkan ramai yang tertanya2 bila list order akan di keluarkan..

pihak KKF akan keluarkan list order pada 25hb Mac ini dan akan start menjahit start 25hb ini...

diharap anda yang telah membuat tempahan sabar menunggu..

Sekian terima kasih..




Announcement..


Untuk makluman kepada customer dan sesapa yang mahu menmpah Pencil Case

Pencil Case akan dinaikkan harga mulai April 2011

Pencil Case 5 inci x 9 inci

Kain flannel = RM8.00
Kain Felt = RM10.00
Kain Jeans = RM 15.00
Kain PVC = RM18.00

TQ

:-)

KISZYDOLLS GIVEAWAYS



KiszyDolls Giveaways :) jom sertai giveaways kiszydolls:)

salam semua :)
dah lamenye kisz mendiamkan diri kan..
bukan ape,busy ngan kerja2 yang perlu disiapkan untuk sem 2 degree ni :)
kawan2...kisz ade good news ni..jeng..jeng...
kisz buat KISZYDOLLS GIVEAWAY ..
termasuk giveaway ni,kisz dah buat 3 kali giveaways tau:)
nak tau pe hadiah yang kisz nak bagi?????
kisz nak bagi 2 kiszydolls mr bebey kepade 2 peserta yang bertuah..
details KISZYDOLLS GIVEAWAYS :
1........tarikh start penyertaan : 8 Mac 2011
2........tarikh tutup penyertaan : 20 May 2011
3.........pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah :)


kawan2 nak sertai KISZYDOLLS GIVEAWAYS NI?????
ni syarat2nye...jom kite tengok.......
1..................... jadi follower kiszydolls blogshop dulu tau :)
2.................... leave your details ( nama n link blog ) serta comment2 yang
best2 kat post giveaways ni tau ^-^ hehehe...kisz appreciate semua comments :)
3...............U guys kene terangkan tentang giveaways ni kat blog u guys tau :)
4............ wajib letakkan 4 gambar di atas kat keterangan giveaways kiszydolls di blog u guys :)
5..............sape2 yang tidak mengikuti syarat2 di atas,penyertaan u guys akan dibatalkan secara automatik ye...
Apalagi...jom sertai giveaways ni n berpeluang memenangi mr bebey yang gebu ni...
saiznye 16.5 inci n boleh buat tidur tau...
heeee....bestnye dapat hug kiszydolls :)

Tuan Kedai Demam


Mintak maaf kepada sesiapa yang emel n msg kt FB saya...cos saya (farra) demam sejak dari hari Ahad...Thanks kepada yang faham keadaan sya ini..

sakit saya ni Allah yang tentukan...harap2 sangat cepat sembuh...

saya akan jahit semula selepas baek...

555...canteknyer no ni...



alhamdullilah..followers blog saya da mencecah ke no 555...

cantek nonyer erk...hehehe

:-)

Harga Produk KKF


Kepada yang nak Order dan ingin tahu harga produk KKF sila refer pada harga item yang tertera

Photobucket


Photobucket

tuk Saiz yang lain dari gambar yang tertera sila emel or msg pada Tuan Kedai @Sis Farra


Pencil Case (kaen Felt)

Kalau nak order pencil case ni refer harga ni yea...

8 x 5 inci = RM12
8 x 6 inci = RM13
9 x 5 inci = RM14
9 x 6 inci = RM15
10 x 5 inci = RM 16
10 x 6 inci = Rm17

** harga adalah fabrik dari FELT

Erm...Sapa followers yang bertuah tu...


Assalam...

Alhamdullilah cos followers blog KKF ni dah mencecah seramai 522 orang...syukur...

sorry cos x reply emel, msg at FB dan beberapa soalan dari uol semua...cos saya BZ sangat sejak kebelakangan ini...

dengan bisnes yang berduyun2 orang order..ALhamdullilah...masa dengan keluarga lagi...nak jadi usahawan yang berjaya kena dapat sokongan dari suami tercinta...so kena layan suami lebih..hehehe..n erm..hari ini baru nak update lik blog..

ok..1st sekali sapa followers yang ke-444 tu???wah...ramai tertanya2 niey...pening cek nak jawab...cam artis lak..hehehe..erm...saya dalam dilema dan dalam kekeliruan???>>>>

so saya xnak ler bagi free gift pada followers yang ke-444..kesian lak pada followers yang laen..so dengan rasminya...pihak KKF nak wat giveaway pada 3 followers yang bertuah..so sapa yang bertuah ni???jeng..jeng..jeng....

so..senang jerk...just jadiler followers blog KKF ni...

syaratnyer followers tu mestilah yang pernah shopping at KKF...tu syarat utama...

n 15hb March nnti KKF akan umumkan followers mana yang bertuah tu yea..so ape hadiahnyer???saya akan upload pic hadiahnyer pada 5 mac 2011..

so tunggu yea...

Followers yang ke 444



waaaaaaa...followers KKF da ke 444

so no bertuah ni...so kepada followers yang ke 444...leh x hubungi saya???

saya nak bagi present pada yang followers ke 444..

n alhamdullilah followers saya makin ramai

thanks pada sesiapa yang follow blog kkf ni


Wanita Hari Ini


Alhamdulillah selesai suday program saya kat WHI...sblm start menggigl n berdebar2 rasa cam nak lari jerk...but bila start nak live jerk...perasaan tu hlg sket sb pgacara irin n Azura banyak cakap n nervous saya pon hilang,...huhuhu...

pepon selepas jerk balik dari show live bukak jerk FB pergh...ramai gila org add saya kt fb...campurlah skg hampir 100 lebih...n dorg banyak yg nak order...saya rasa serba salah lak x amek order dorang...so saya pre order dulu pada sapa2 yang nak order...n syukur Alhamdullilah sb ramai yang berminat ngan produk saya n ada yang nak jadi agen product saya tuk dipasarkan n ada jugak kedai yang nak jual produk saya sebagai cenderahati...

n InsyaAllah if budget mencukupi saya n adik saya Cik Mawar akan bersama2 menjalankan bisnes ini dengan dengan lebih bersungguh2 lagi dan lebih fokus dibantu mama yang tersayang...

kalau bisnes ni ok...saya bercadang nak amek sorg yang mahir jahit menjahit ni tuk menolong saya...pekerja lah tu..hihihih

ape2 pon thanks pada yang berminat dengan hasil produk kraf saya ini...

milion thanks to my followers yang menjadi peneman setia saya..

dan milion thanks to my dear hubby yang terlalu banyak bagi support...i love u hubby...u always in my heart n u always my side...i luv u..

n to my mama,abah,kakak adik2 serta keluarga,saudara mara yang banyak bagi sokongan dan dorongan tuk saya meneruskan bisnes ni..

x lupa jugak kepada kawan2 saya yang x henti2 bagi kata semangat...ramai2 tu tgk saya kat tv smlm...thanks to u ol

kepada customer saya yang pernah mengorder n membeli barangan craft saya...terima kasih sekali lagi...

n pada diri saya..

teruskan usahamu wahai FARAHANNA RAHMAN

== kepada sesiapa yang pernah fikir saya x boleh berjaya..saya akan buktikan saya boleh berjaya tanpa pertolongan orang yang suka cakap x serupa bikin ==

akhir sekali...

THANKS A LOT TO UOL

:-)


Order from Jaszwyla

Assalammualaikum...

ok ni order dari Jaszwyla

18 x 18 inci

Flannel

Abaikan anak dara ni...hehehe...nyibuk die nak gambar gak..

hehehehe







Interview Ruangan Tamu Blogger Kosmo


Selesai sudah sesi interview n photoshoot untuk ruangan Tamu Blogger for Akhbar Kosmo (bukan Sekadar berita)..hehehehehe

thanks a lot to Cik Rosmalina yang sudi membaca emel dan terus berminat dgn hasil craft saya...lama gak bagi emel kt die...dalam awal bulan lepas..n Cik Rosmalina kol n buat appoinment ngan sya...so apelagi....xkan sy nak lepaskan peluang kan???....so prepare la ape yg ptut..

masa nak wat photoshoot tu memang kekok gile...cos baru 1st time org dtg photoshoot...n selamat cos ade gak bantal yg da siap n tunggu nak pos..huhuhu

anyway....thanks to Cik Rosmalina Kadir yg sudi memberi peluang tuk sy mengembangkan bisnes sy ini...dan to En.Amir yg dtg ke rumah mama sy tuk photoshoot n interview...

pepon kena lah tunggu kosmo keluaran akn dtg...bila???tunggu...

Order from Diyana Amin

da lama pos bantal ni but skg baru ada masa nak update blog...

ni bantal yg di order oleh Diyana Amin

15 x 15 inci

n 12 x 12 inci...n feedback dari Diyana Amin ni sgt best...die kata nak tempah lagi tuk wat birthday gift...Alhamdullilah...

memang ikutkan hati nak jerk saya siapkan bantal semua yg diorder oleh customer...tapi sy jahit pn sorg2..Cik Mawar pon tolong time free...sb die pon keje..n ada komitmen laen...huhuhuhu..nak jerk cari org lagi tuk bantu sy menjahit...tapi bile fkr byrnnyer...huhuhu...

ok...xmo bebel panjang2...ni bantal yang da sampai ke tgn Diyana Amin







tq...

Order from Athirah Zakaria



order ni da lama saya terima...dalam awal bulan 12...so ownernya order lebih awal n nak sebelum 18 jan 2011..but terlajak pos lak...sib baek owner bantall ni faham keBZan saya dalam membuat craft bantal niey...

bantal 12 x 6 inci = rm12
kaen flannel...1st time buat bantal 12 x 6 inci guna kaen flannel...

n feedback dari customer...die suka sangat...




Order from Farha Nesyita

ni order dari Farha Nesyita...Bantal Star dari kaen Flannel...

gambaran die bagi but saya yg kena wat design camner...so keluarlah bantal cam nie

die order 2...1 warna oren n warna merah...camner???

berkenan x uol???




akn diupload lagi gambar2 pada en3 akan dtg...tunggu jerk erk..

order from Hanis Aizie

Pencil Case yang diorder oleh Hanis Aizie...2 pencil case 8 inci x 5 RM8.00




OK x???kalu berminat orderler..hehehe

Order from Zanna



sori coz gambar x terang...pakai hp my mum...bantal 6 x 12inci ni da lama da sampai kat tangan tuannyer...but baru hari nie nak update blog...huhuhu..kesibukan yang amat sangat...n Zanna order 3 bantal tuk bagi kat kawannyer n dirinye...n design terpulang pd saya...so ni lah hasilnyer...warna bantal n warna tulisan diolah...ok x??simple but nice...






sebenarnya banyak lagi picca bantal yg x di upload n dipublish kt Fb dsbkan kbz'an...so tunggu jerk erk pada entry akan datang....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...